Maanantain piristys

tiistaina, marraskuuta 03, 2015
Sunnuntai-iltana tultiin aika myöhään mökkeilemästä ja maanantai alkoi sopivasti aikaisella herätyksellä. Aamulla töihin lähtiessä vilkasin ahdistuneena purkamistaan odottavia laukkuja ja pyykkikasaa, joka odotti pesuaan. En voi sille mitään, että tavarat niille kuulumattomilla paikolla alkaa nopeasti ahdistaa, ne vainoaa mua niin kauan, kuin ne on siivottu paikoilleen. Vaatekaappi sen sijaan saa aina tasasin väliajoin räjähtää (kun ne kaikki epämääräiset vaatepinot jää sinne ovien taakse piiloon).


Pyykkäys sai illalla ihan uuden innostuksen, kun sitä ennen poikaystävä yllätti ja tuli töistä sushin kanssa. Miten paljon tollaset pienet asiat voi piristää, varsinkin kun olin jo pitkään haaveillut sushista. Jälkkäriksi syötiin vaniljajätskiä mariannemurskalla. Joka viikon vois alottaa tollasella ruualla ja jälkkärillä, nam. En oo oikeen ikinä halunnut nimetä erikseen "herkuttelupäivää" tai rajoittaa sitä. Sitten kun tekee mieli, niin voi syödä vaikka sen pari palaa jätskiä, ilman sen isompia stressejä.
Nää pimenevät illat ei nosta sen enempää energiatasoja kuin tuo reissukamojen purkaminenkaan. Miten helppo ja mukava se onkaan pakata, mutta samojen tavaroiden purkaminen ja paikoillensa vieminen tarviikin huomattavasti enemmän vaivannäköä. Mutta nyt sekin on hoidettu alta pois.Tää postaus oli tarkotus julkaista tasan viikko sitten, ennen kuin mun oma kone päätti lopettaa yhteistyön. Murrr. En oo aina parhaimmissa väleissä näiden koneiden ja teknisten välineiden kans, eikä mun malttamaton luonne sovi niiden kans yhteen. Nyt lainaan poikaystävän konetta ja toivon että tuo mun oma saatais pian taas pelaamaan.

Viikko on jo hei puolessa välissä, nautitaan siitä ja näistä ihanan aurinkoisista ja lämpimistä päivistä!Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate