Aikaa ajatella

tiistaina, marraskuuta 10, 2015
Välillä tulee niitä hetkiä, kun pysähtyy miettimään enemmän asioita ja jää pohtimaan jotain ihan kunnolla. Itsetutkiskelua, -mietiskelyä, tai millä tahansa sitä haluaa kutsua.

Viikonloput on tärkeitä, koska sillon on aikaa. Aikaa nukkua pitkään, valmistella aamupalaa tunti, ja hillua kotivaatteissa puolillepäivin kuunnellen musiikkia. Uppoutua johonkin, mihin töiden jälkeen arkena ei välttämättä oo energiaa.

Mutta se arki on yhtä tärkeää, kuin viikonloputkin. Se kun töiden jälkeen on ihana mennä omaan kotiin ja miettiä, mitä hyvää ruokaa tekis, toisen hymy ja päivän kuulumisten vaihto, naapurin rouva, joka juttelee aina yhtä ystävällisesti, ja hyvänolon tunne, kun nukahtaa pehmeän peiton alle toisen nukkuessa vieressä.  


 





 

Shake it off -blogin Laura kirjoitti vähän samantapaisia ajatuksia pohdiskelusta, omista mietteistä ja siitä kuinka tavalliset asiat tekee onnelliseksi. Kun voi olla vaan ja kuunnella itseään.

Tällä hetkellä ulkona ropisee sade ja pimeä tulee jo puoli viiden aikaan iltapäivällä. Joku fiksu sanonta tiivistää sen niin, että älä huoli pimeydestä, sillä sillon tähdet loistaa kirkkaimmin. 

Tunnelmallista, ja rauhallista marraskuun tiistaita.


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate