Busy doing nothing

sunnuntaina, heinäkuuta 05, 2015
Tuntuu, että arki on aina kiireistä ja aikataulutettua. Ihmiset miettii jatkuvasti tulevaa, mitä huomenna olikaan töiden jälkeen ohjelmassa ja mitä viikonloppuna pitää ehtiä ja muistaa tehdä.

Ylläri ylläri, oon aika samankaltainen ja joudun elämään työaikojen, ja muiden aikataulujen kanssa. Niin tylsää, kun ei saa kaikesta päättää itse. Mutta mitä vähemmän niitä pakollisia aikatauluja asetan, sen stressittömämpää olo on.

Usein perheelliset ystävät puhuu siitä, kuinka toimeton olo on, kun lapset on viety hoitoon ja yhtäkkiä löytyykin omaa vapaa-aikaa. "Mitä sitä sitten tekee?" "Mitenköhän lapsilla menee?" "Pitäskö vaikka siivota." No ei todellakaan. N a u t t i k a a. Lähtekää pois kotoa tutuista nurkista ja tehkää jotain hauskaa.

Hetkessä elämisen taito on sellanen asia, mikä herkästi unohtuu. Kun oikeesti miettii, mitä on ne asiat just nyt, mitkä tuntuu hyvältä, ja mistä asioista on onnellinen, niitä onkin loppujen lopuksi aika paljon.

Mua hymyilyttää just nyt se, että mun loma alkoi ja oon saanut viettää aikaa ihmisten kanssa, joita en hetkeen oo nähnyt. Sain varastoon pitkäksi aikaa hyvää oloa, ja naurua, ja ihania muistoja. Ja se loma on vasta edessä päin!

Me lähdetään poikaystävän kans neljän päivän päästä reissuun ja sillon pääsen parhaiten rentoutumaan. Reilu viikon nettipimennossa eläminen tekee todella hyvää. En nää hetkeen, mitä ihmiset päivittää facebookiin, tai mistä Suomen lööpeissä kirjotetaan, ja vitsit se tekee hyvää. 

Asiat on varmasti ennallaan, kun palaan reissun jälkeen takas kotiin. Ehkä pari laskua odottaa ovella ja jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. Mut nyt missiona on päättää, minkä väriset bikinit pakkaan laukkuun, mitä lukemista otan mukaan ja niin edelleen.Nautinnollisia kesäpäiviä ja -hetkiä sinne!

-Kesäesa

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate