Arjen helpotuksia - ruokaa suoraan kotiovelle

torstaina, joulukuuta 03, 2015





Jotkut asiat arjessa vie ihan turhaa aikaa, aikaa jolle ois parempaakin käyttöä. Esimerkiks kaupan kassalla jonottaminen, jonkun yksittäisen tavaran etsiminen niiden miljoonien hyllyjen joukosta, poukkoileminen iltapäivä ruuhkassa töiden jälkeen ja lopuksi kauppakassien kantaminen kotiin ei oo koskaan ollu siellä mun lempparilistalla. Nälkäisenä ja töistä väsyneenä kaupassa käynnistä on aika vaikee löytää iloa.

Ruokaostoksilla käyminen ei myöskään oo mulla kauheen johdonmukaista ja pitkällä tähtäimellä tehtyä. Yks päivä kauppareissun ollessa taas ajankohtainen, tein jotain ihan muuta, kuin kävelin kauppaan. Klikkasin itseni tietokoneella citymarketin verkkokaupan sivuille (jonne pääset tästä linkistä) ja tein tilauksen, s u o r a a n kotiovelle toimitettuna.

Haloo, miten ihmeessä en oo tajunnu tätä aikasemmin?? Näpyttelin koko viikon ruokaostokset virtuaaliseen koriin ja 9,90€ kotiinkuljetusmaksulla ostokset toimitettiin kotiin seuraavana iltana.

Kaikkien nettivaatekauppojen ym rinnalla tää palvelu on mun mielestä selkeesti kärjessä toimivuudellaan. Helppoa ja vaivatonta, pakollisten arjen asioiden hoitoa.

Kaikki ruoka oli asianmukaisesti kuljetettu ja en voi muuta kuin ihmetellä, miten oon tähän asti sinnikkäästi käynyt 2-3kertaa viikkoon kaupassa enemmän ja vähemmän epämääräisesti haahuillen, kun tän kaiken voi hoitaa niin paljon helpommin netissä. Sen lisäksi kaikenlaiset heräteostokset jää vähemmälle ja tulee oikeesti mietittyä ja hankittua kerralla koko viikon ruuat.





Jos meidän kahden hengen taloudessa ruokashoppailu netissä tuotti niin paljon helpotusta, niin en voi kuvitella kuinka paljon tää helpottaa lapsellisten perheiden kauppareissuja. Lapsi on takuulla tyytyväisempi saadessaan näpytellä Ipadilta tuotteita vanhempien kanssa virtuaaliseen ostoskoriin sohvalla mukavasti istuen, kuin oikeesti kaupassa kierrellessä.  Kuinka ne pienet arjen asiat voikaan tehdä onnelliseksi. Suosittelen!


-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate