Blonder or brunette?

keskiviikkona, joulukuuta 09, 2015
Tässä vähän ideoita jaettavaksi, mitä piristystä voi saada ruskeaan tukkaan, muuttamatta kuitenkaan koko väriä johonkin ihan toiseen. Tää postaus lähti liikkeelle mun oman hiussävyn freessauksesta, tai pikemminkin niistä ideoista mitä v o i s i n tehdä näin talven piristykseksi omallekin päälle.

Kesäraidat jatkaa kasvamistaan, niinpä sainkin päähäni ajatuksen aavistuksen vaaleammista latvoista. Eli hiuksen juuriosaan ei koskettas, vaan ainoastaan vaalennettas jonkun verran latvoja, niin että yleisilme vaalenis hieman. Muutoksen tulis olla luonnollinen, eikä niinkään värjätyn näköinen.

Yleensä talven tullen hiuksetkin tummenee ja moni värjää sen kesävaalean Suomen pimeään talveen sopivammaksi tummaksi. Mutta miks ihmeessä ei kokeiliskin nyt jotain päinvastaista, vaaleampaa piristämään kasvoja, kun aurinkokaan ei oo paistamassa.



(kuvat lainattu täältä )

Toinen kiva vaihtoehto vois olla aavistuksen punertava, lämpimän hehkuva ruskean sävy tähän nykyiseen. Sillä sais vähän hehkua kasvoille ja kiiltoa talven kuivattamiin hiuksiin. Sekin vois riittää, pieni kiilto ja sävyttävä hoito kampaamossa tekis jo ihmeitä.

Talveahan ei täällä Etelä-Suomessa tiedä olevankaan, ellei tarkista kalenterista, mikä kuukausi on meneillään. Mutta pieni piristys on aina paikallaan. Jos mun kampaaja-ystävän kalenterista löytyy vielä vapaita aikoja ennen joulua, niin sitten tää mun päähänpistos voikin toteutua ennemmin ku myöhemmin. We'll see.

Ja jouluksi mulla oliskin ihan erityissyy saada vähän uudistusta päähän, siitä lisää pian. En malta nimittäin odottaa!! :)





Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate