HEINÄKUUN SUOSIKKI KOSMETIIKAT

torstaina, heinäkuuta 12, 2018
Kesällä mun kosmetiikan käyttö on aika minimissään, ihon kosteutuksesta huolehtimista en jätä koskaan, mutta taas meikkien käyttö on ollut jo toukokuusta lähtien hyvin vähäistä. Meikeistä käytän välillä, ehkä pari kertaa viikkoon kulmakynää ja aurinkopuuteria, sekä huulikiiltoa. Jos oikein panostan, niin lisään vähän näiden lisäksi ripsiväriä pari kerrosta alaripsiin ja se on siinä.Miten ihanan vapauttavaa se on joka kesä unohtaa meikit ja antaa iholle kaivattua taukoa meikkivoiteesta. Raikas, kevyt ja kesäinen, on niitä adjektiiveja, jotka kuuluu mun kesätyyliin kauttaaltaan. Tähän oonkin löytänyt kosteusvoiteen lisäksi ihanan tuotteen, nimittäin face mistin. Make Up Storen Face Mist on mulla käytössä ainakin aamuin ja illoin, kuumana päivänä suihkin sitä myös päivän mittaan kotona ollessa kasvoille. Niin raikastavaa, sama efekti, kuin kylmällä suihkulla tai altaaseen pulahtamisella kuumana päivänä.

Kulmista puheen ollen, kesällä niiden piirtäminen kulmakynällä ei ookaan mitään helppoa hommaa. Jos kulmista haluaa siistit, tulee ihon olla suht matta siitä kohtaa, jotta kynä tarttuu. Suttuiset, ja nuhruiset kulmat, no thanks. Joten vähän varovaisemmin sen kosteusvoiteen kanssa kulmien kohdalta. Kulmien tarkkuutta vaativiin kohtiin oon kuitenkin ostanut NYXiltä Micro Brow Pencilin, jolla saa tehtyä esim. kulmien alkuosaan tarkempaa, karvamaista jälkeä. Liitumainen kynä vaatii tosiaan vaan sen "kuivan", melkein puuteroidun pohjan toimiakseen.

Kasvoille hehkua tuo kosteusvoiteen lisäksi mun kesän alussa ostama Urban Decayn Afterglow paletti. Paletista löytyy mattainen, pinkki poskipuna, shimmerinen persikkainen poskipuna, yks varjostussävy, tumma highlighter sekä pari vaaleampaa sävyä korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Paletti on sävyiltään hyvä, jokaista niistä oon käyttänyt, ja lisäksi siinä on ihanan iso peili muutakin meikkaamista varten. Tämä peili toimii hyvin myös reissun päällä, meikatessa.

Kasvojen kosmetiikan lisäksi mulla on pari kesäistä hiustenhoitotuotetta, mitä käytän säännöllisesti. Ensimmäinen niistä on hoitava, kuivien latvojen ja kaksihaaraisten ehkäisijä. Voidemainen tuote levitetään märkiin hiuksiin pesun jälkeen ja sen jälkeen muita mahdollisia tuotteita. Oon käyttänyt tätä Fresh Cut Split End Mender -tuotetta itseasiassa jo puoli vuotta ja nyt se alkaa olla vasta lopuillaan. Tuote ei tahmaa, ja sen jälkeen hiukset tuntuu ihan normaalilta.

Kesä on mulle ihanien tuoksujen aikaa ja yks tuote on selkeästi ylitse muiden parhaimman tuoksuinen tuote kesähiuksille. KEVIN MURPHYn Hair Resort Spray rakennesuihke on niin herkullisen tuoksuinen, että oon ihan taivaissa aina hetken aikaa sitä suihkutellessani. Käytän tätä tuotetta halutessani beach lookin, kun hiukset kaipaaa vähän rakennetta ja sitä kesäistä rentoa ja huoletonta lookia. Hiukset jää käytön jälkeen ihanan pehmeiksi ja luonnollisen näköisiksi. Jos haluat esim. vähän tekstuuria juuri kiharrettuja hiuksia, niin tää tuote on just hyvä siihen.

Mitä lempparituotteita teillä löytyy kaapista tälle kesälle? 💗


Nina

1 kommentti

  1. Ootko töissä kauneudenhoitoalalla vai mitä teet työksesi? :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate