EPÄONNINEN HANKINTA

maanantaina, heinäkuuta 02, 2018

Viime ajat on kulunu kotia laitellessa, onhan muutosta vasta vajaa kaks kuukautta. Kaikki hankinnat kotiin ei oo sujuneet ihan suunnitelmien mukaan, esimerkiksi huhtikuussa tilaukseen laitetut parvekkeen kalusteet eivät koskaan saapuneet. Tine K Home ei juuri vaivautunut mitään ilmoittelemaan, vastailivat vaan kyselyihin epämääräisesti, välillä tuotteita löytyi varastosta, ja toisena päivänä niitä ei mystisesti enää ollutkaan.
Onni onnettomuudessa, satuin löytämään kuitenkin samaiset tuolit, juuri sen kaksi kappaletta Espoosta, Coffeelatte Lifestyle nimisestä sisustusliikkeestä. Soitin tämän puhelun tuoleista juhannuspäivänä, ja hyvä kun en siltä seisomalta ajanut Porvoosta Espooseen niitä hakemaan. Maltoin kuitenkin jatkaa juhannuksen viettoa, ja maanantaina noudin uudet tuolit kotiin.

Ne on just niin ihanat, mitä kuvittelinkin. Leveät istuimet, sopiva korkeus lounge-tuoleksi ja ihana bambu materiaalina. Tuolit on olleet maanantaista lähtien kyllä joka päivä käytössä, parveke on muutenkin kesällä yks käytetyimmistä tiloista täällä meidän kotona.

Vaikka tuolit sainkin lopulta hankittua toisaalta, niin Tine K Home -kotisivuilta tuotteita tilatessa varottaisin, että tilaus ei aina mene välttämättä sovitusti. Onneksi heidän tuotteitaan löytyy useammilta eri sisustus-nettikaupoilta, ja ihan liikkeistäkin täällä Helsingissä, joten jatkossakin voin hankkia sisustustavaraa, kuten maljakoita ja keittiöpyyhkeitä kyseiseltä merkiltä.

Ihanaa uutta viikkoa! 🌸


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate