MITÄ MUKAAN FESTAREILLE

keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2018


Tän kesän yks kohokohta on ens viikonloppu ja Ruisrock. Meillä on muodostunut kiva perinne ja porukka, jolla on vietetty yhteistä viikonloppua viimeisen kolmen vuoden ajan festaritunnelmissa Turussa. Junat ja hotellit on varattu, ja liput tulostamista vaille kädessä, joten nyt on enää hoidettavana pakkaus!

Kolmen päivän reissulle selviää onneksi weekend bag -kokoisella varustuksella. Toisaalta pieni, vedettävä matkalaukku on kätevä kuljettaa. Nyt kun muistelen, mulla tais olla viime vuonnakin mukana mun lentolaukku. Nyt mulla on aika selkeänä mielessä festaripäivien asut, joten voi olla, että pakattavaa ei kerry niin paljon mukaan. 

Aloitan yleensä pakkailut kokoamalla matkaan lähtevät hygienia- ja kosmetiikkatuotteet. Ne on ne jutut, mitä en halua unohtaa. Perus meikkipussin, hammasharjan tms. lisäksi pakkaan mukaan Nivean meikkiliinoja, joilla saa kätevästi reissussa putsattua kasvot, jos yöllä väsyttää ja haluaa tehdä puhdistuksen nopeammalla kaavalla. 



Lääkkeet on aina hyvä olla mukana, jotta ne löytyy heti tarvittaessa. Rakkolaastarit on tarpeen, jos lähtee uusilla kengillä festaroimaan. Ruisrockin maasto ei ole niistä puhtaimmista päistä, sillä pellon vieressä oleva festarialue on kuivallakin ilmalla hiekkainen, ja jalat on saanu uuden värikerroksen loppuyöstä. Joten en suosittele ottamaan kengiksi niitä uutuuttaan hohtavia, valkoisia consseja. Oon ite todennut parhaimmaksi sandaalit, jotka voin pestä festaripäivien välissäkin. 

Laturi, plus matka-akku on aika käteviä festareilla, sillä yleensä aina jollain porukasta loppuu akku, ja sen myötä onkin aika hankala löytää loppuporukkaa, jos tiet eroaa hetkeksi. 

Pankkikortit käy yleensä joka paikassa, mutta käteistä mukaan, niin et joudu pulaan, vaikka korttikoneet meniskin käytöstä jostain syystä. Pidän festareilla yleensä mahdollisimman pientä laukkua, jotta päivän viettäminen menis kevyemmin. Yleensä pakkaan laukkuun käteistä, pankkikortin, henkkarit, pienet korvatulpat varalta, buranaa, nenäliinapaketin (jotta aina vessassa käydessä on varmasti paperia mukana), huulikiillon/rasvan, ja ehkä sen matka-akun. 






Festarivaatteet oon suunnitellut säiden mukaan. Tällä hetkellä sää näyttää tosi hyvältä, joten mekolla pitäis pärjätä. Yötä varten on hyvä olla varalta kuitenkin mukana takki tai pitkähihainen. Mutta näyttäis siltä, että sateenvarjon voi jättää kotiin!

Jäiköhän mulla jotain puuttumaan vielä listalta.. ainakin glitterit, jotka on nykyään aika vakio-osa festarimeikkiä. Ne on jo hankittu, sekä 10 euron festariaurinkolasit, joita voi huoletta pitää mukana menossa viikonlopun. Ihanaa, odotan jo niin paljon huomista! Onko täällä muita Ruisrockiin suuntaavia? 😍


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate