MEIKKIPOHJA + TUOTTEET

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2018


Ajattelin pitkästä aikaa päivittää tänne, mitä tuotteita käytän tällä hetkellä pohjameikissä. Se on ainakin itselle se tärkein osuus meikissä. Arkena mun meikki on hyvin simppeli, jolloin pohjan tärkeys korostuu. 


Uusin tuttavuus meikkivoiteissa on MAKE UP FOR EVER, jonka ULTRA HD meikkivoide on ollut monilla suosikkilistoilla pitkään. Tykkään levittää puikkomaista meikkivoidetta, kun tuotetta voi laittaa siitä suoraan iholle, jonka levitän kostealla beauty blenderillä. Oikea sävy mulle katottiin yhdessä myyjän kanssa, testailemalla liikkeessä.Meikkivoiteen alle laitan, aina kun muistan saman merkin kosteuttavaa primeria. Tän jälkeen levitän iholle pari tippaa Lumenen watercolor bronzeria tuomaan päivetystä. Tää tuote on ihanan kevyt ja levittyy tasaisesti iholle. Sävy ei oo myöskään liian tumma, vaan se antaa just sopivaa sävyä iholle.Silmien alle ja concealerina kasvoilla oon käyttänyt viime aikoina lähes pelkästään tätä Maybellinen Instant Anti-Age Concealer puikkoa. Applikaattori ei oo mun mielestä kovin kätevä, mutta tuote itsessään on tehokas ja peittävä.  
Kiinnitän kasvojen meikkipohjan osittain irtopuuterilla, mutta pyrin käyttämään sitä vain kohtiin, jotka eniten rasvoittuu päivän aikana (otsan keskiosa, nenä ja leuka). Näin ihosta ei tuu liian mattainen, tykkään että siihen jää vähän luonnollista hehkua. Varjostan kasvot NARSin varjostuspuuterilla ja highlighterina käytän vaihtelevasti eri tuotteita, mutta viime aikoina oon käyttänyt tätä MACin luomivärinappia. 

Lopuksi viimeistelen pohjan vahvistamalla kulmat ja lisäämällä huulikiiltoa, jos haluan jätttää meikin muuten tosi kevyeksi. 

Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut kivasti. Me juhlistettiin ystäväpariskunnan syntymäpäiviä eilen, ja tänään on vaan rentoiltu kotona ja nautittu tosta keväisestä säästä ulkoillen. 

Ihanaa sunnuntain jatkoa ☀


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate