KOSMETIIKKAOSTOT VIIME KUUKAUDELTA

sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2018

Oon huomannut, että kosmetiikkaostot on mulla aika kausiluonteista, joka kuukausi ei tuu todellakaan osteltua uusia meikkejä, tai muita ihonhoitotuotteita. Keskitän siis mielellään yhdelle ostosreissulle niin hiusten- kuin kasvojenkin hoitoon liittyvät ostot, eikä tällä tavalla tuu tehtyä niin herkästi heräteostoksia. 

Tunnistan itessäni myös huumassa tehdyt ostokset, jotka on usein houkuttelevia luomiväripaletteja tai helposti mukaan lähteviä huulituotteita. Välillä on ihan sallittua ostaa näitä spontaanejakin kauneustuotteita, mutta yleensä pitäydyn niissä jutuissa, mitä tarvin ja mitkä on käymässä loppuun.

Viime kuukauden puutelistalla oli shampoo, kivipuuteri, kulmakynä, huulipuna ja settingspray. Nämä kaikki oli sellasia tuotteita, mitä käytän säännöllisesti arjessa. Osaa oon käyttänyt aiemminkin, mutta joukossa on myös pari uutta tuotetta. Tämä MACin väritön kivipuuteri kulkee aina laukussa mukana, irtopuuteria käytän aamulla kotona meikatessa ja tätä korjaillessa päivän aikana esim. kiiltoa ihossa. Puuteri on pysynyt aina hyvin koossa, eikä hajoa, vaikka jäljellä olis enää ihan pieni määrä tuotetta. 


Onko teillä olemassa joku huulipuna, joka tuntuu sopivan tilanteeseen, kuin tilanteeseen, tai se on vaan yksinkertaisesti se sävy, mitä tulee ostettua aina uudelleen ja uudelleen? Mulle se on MACin huulipuna sävyssä lustre lovelorn  bb6. Tää sopii niin talvella kuin kesälläkin, ja tuo sopivasti luonnollista väriä huulille ja kosteuttaa. 


Kun settings sprayt tuli ekaa kertaa kunnolla suosioon, en oikein alkuun lämmenyt niille. Meikki pysyy yleensä suht hyvin kasvoilla, ja onko tää taas sellanen "turha tuote", mitä ei oikeesti kuitenkaan tarvi. Näitä juttuja mietin, kun menin eka pullon tätä ostamaan. Alkuun tätä en niin säännöllisesti käyttänytkään, mutta viimeiset puoli vuotta oon suihkutellut tätä aikalailla päivittäin. En oo testannut muiden merkkien setting spray -suihkeita, mutta tähän oon ainakin ollut ihan tyytyväinen. 


Vuosia oon käyttänyt Lumenen kulmakynää, sävyssä harmaanruskea. Tällä kertaa päädyin kuitenkin kokeilemaan vaihtelun vuoksi jotain muuta merkkiä ja vähän lämpimämpää sävyä. En oo ihan täysin tyytyväinen tähän NYXin kynään, jotenkin onnistun aina rikkomaan terän, vaikka sävy onkin ihan ok. Vinkatkaa, jos teillä on joku lyömätön kulmakynä, millä saa myös terävää jälkeä, ilman että terä menee aina rikki, vaikka kuinka varovaisesti yrittää terottaa.


Shampoo oli viimeisimpänä ostoslistalla ja tässä päädyin Redkenin kosteuttavaan ja hoitavaan vaihtoehtoon. Oon käyttänyt tätä merkkiä joskus 10 vuotta sitten, sen jälkeen ostin pitkään TIGIn merkiltä, ja viimeisimpänä BPHairin hiustenhoitoaineita. Välillä vaan kaipaa vaihtelua ja hiustenhoitotuotteiden kans uskallan helpommin tehdä kokeiluja. Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate