HÄÄMEIKIN SUUNNITTELUA

maanantaina, maaliskuuta 12, 2018Tää oli ehkä eniten pulmaa tuottanut päätös häiden suhteen, ottaisinko ulkopuolisen meikkaajan tekemään mun häämeikin, vai tekisinkö sen itse. Molempien suhteen on niin sanotut hyvät ja huonot puolensa, vaikka loppujen lopuksi päätös oli aika helppo.

Päätin siis, että tekisin häämeikkini itse. Ajatus meikkaajasta on ihana, kun ei tarvitsisi itse huolehtia siitä, että vaikuttaako päivän jännitys omaan kädenjälkeen. Onhan se myös aina kiva päästä toisen käsittelyyn. Mutta meikkaaminen on ollut mulle aina luontaista ja koen olevani siinä jokseenkin hyvä, niin tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta säästää tässä kohtaa muutama euro ja tehdä meikki itse.

En koe olevani mitenkään suuri stressaaja, ja vaikka hääpäivä itsessään tuokin varmasti perhosia vatsaan, niin luotan siihen, että meikin teko sujuu samaan malliin, kuin yleensäkin. Lisäksi, kun meikki tulee olemaan suht kevyt, niin ei ole pelkoa siitä, että menisin jotenkin mönkään tumman silmämeikin kanssa.Häämeikissä tärkeintä on, niin kuin meikatessa mulle yleensäkin, kuulas, mutta siisti iho, kevyt huulimeikki ja ruskean sävyinen, kevyt silmämeikki rajauksilla. Ripsenpidennykset ovat itsessään näyttävät, joten kyynelten sattuessa silmään, ei mitään valuvia meikkejäkään pitäisi syntyä. Iho on häiden aikaan kesän jäljiltä toivon mukaan hieman päivettynyt, joten meikkaaminenkin sujuu varmasti helpommin, kun ei tarvi peittää talven tuomia tummia silmänalusia niin voimakkaasti.

Lisäksi ehkä isoin merkitys tässä päätöksessä on se, että haluan näyttää luonnolliselta itseltäni häissä, siltä miten itseni yleensä meikkaan. Tuntuisi turhalta ottaa maksettu meikki, jota ehkä joutuisi kuitenkin korjailemaan itse. Haluan myös, että häävalokuviin ikuistuu mun näkönen minä, omalla meikkaustyylillä.Mitä mieltä te ootte, luottaisitteko ennemmin ammattitaitoiseen meikkaajaan, vai omannäköiseen meikkiin, itse tehtynä?


Nina

2 kommenttia

 1. Itse tehty meikki on varmasti varma valinta! Ei tuu sitten tavallaan turhaa stressiä siitä, että ammattilaisen tekemä meikki ei jotenkin tunnu omalta.

  Ps. Ihana blogi sulla! Jään ehdottomasti lukijaksi :)

  https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tolta musta tuntuu, kiva kuulla, että oot samaa mieltä meikistä.😊
   Kiitos, ihana jos tykkäät sisällöstä blogissa💗

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate