SADEPÄIVÄN SMOOTHIEBOWL

tiistaina, lokakuuta 03, 2017Mikään ei herätä mun herkkuhimoja niin, kuin sateinen, synkkä ja harmaa sää. Silloinhan saa ihan luvalla käpertyä sohvalle, kääriytyä peittoon ja vetää kaikessa rauhassa herkkuja naamaan, samalla kun vaivun omaan Netflix-kuplaan.

Syksy, sateisen ja synkän kelin siivittämänä on vaan liian pitkään kestäessään aika sietämätöntä. Kyllähän me kaikki nautitaan niistä kirpeistä aamuista, ruskan värittämistä puistoista ja pienestä sateen ropinasta. Mutta sillä välin, kun tää "syksy" on pelkkää vesisadetta, niin on ihana kokkailla jotain, mikä piristää. Mulle se oli nyt mansikkasmoothie. Herkuksi sitä voi tässä tapauksessa nimittää siitä syystä, että lisäsin smoothieen kermavaahtoa ja sokeria. Ihanan simppeliä ja tuoreet marjat tekee tästä vielä parempaa.MARJASMOOTHIE

maitorahkaa
kuohukermaa
sokeria
mansikoita ja vadelmia
banaania
kookoshiutaleita
_______


Keksisin pari muutakin hommaa, mitä vois sadeiltoina hoitaa, mm. kirpparivaatteiden lajittelun ja tulevan mökkiviikonlopun suunnittelua. Tässä onkin mökkeilyä tulossa oikein kaks viikonloppua peräkkäin, mikä sopii loistavasti piristämään lokakuuta.
Toivottavasti teidän lokakuu on alkanut kivasti! 💕


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate