Mitä hiustenhoitotuotteita käytän + ALEKOODI

maanantaina, lokakuuta 30, 2017Mun karhea ja kuiva hiuslaatu kaipaa paljon kosteutusta ja sen mukaan oon valinnut tuotteetkin, joita käytän hiusten pesussa. Viime kesän vaalennus kuivatti hiusten latvoja aika paljon, mutta onneksi hoitavilla ja kosteuttavilla tuotteilla saan pidettyä hiukset kunnossa. Viimeisen pari vuotta oon käyttänyt aikalailla samoja tuotteita hiustenpesussa, BPcare -merkiltä.

BP Hair on suomalainen yritys ja kaikki heidän BPcare tuotteet on valmistettu suomessa. Tuotteet on kevyesti hajustettu ja mun makuun tuoksu on ihana! Ei liian voimakas, mutta jättää hiukset raikkaan tuoksuiseksi.

Kerron teille vähän mulla käytössä olleista tuotteista ja lopussa teille on alekoodi kaikkiin BPcaren tuotteisiin!


HYDRATING SHAMPOO & QUICK MASK

Hydrating shampoo on se mitä käytän eniten. Shampoo sisältää kosteuttavaa arganöljyä ja se käy kaikille hiuslaaduille. Kuvissa olevat söpöt matkakoot on kiva lahja vaikka joulupukin konttiin. Shampoota löytyy kolmessa eri koossa, 50ml, 250ml ja 1000ml.

Quick mask toimii hoitoaineena hyvänä parina hydrating shampoolle, sillä se on myös kosteuttava. 
_______
LUXURY DROPS & LUXURY MIST

Luxury drops on öljymäinen, hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka suojaa kosteuttaa ja pehmentää hiusta ja antaa kiiltoa. Tippoja voi käyttää myös yhdessä Quick Maskin kanssa tai sellaisenaan. Kiilto on kosteuden lisäksi toinen juttu, mikä saa hiukset näyttämään terveiltä. Varsinkin talven harmaassa säässä kaikki hiuksen ravinteikkuutta lisäävät tuotteet on tervetulleita.

Luxury mist antaa tehohoitoa kuiville hiuksille. Tuote on helppokäyttöinen suihkepullo, jolla saat tuotteen suoraan hiuksiin, sotkematta käsiä. Tällaiset tehohoidot ja ekstra kosteutus on just se, mikä on mulle niin tärkeä lisä hiustenpesutuotteiden lisäksi. Pesujen välillä saatan hieroa öljyä nimenomaan latvoihin ja kuivalta tuntuviin osiin hiuksissa. Öljy kosteuttaa hiuksia välittömästi ja tuo tervettä kiiltoa hiuksiin. 
_______
PLATINUM SHAMPOO & PLATINUM MASK

Platinum shampoo ja mask on suunniteltu erityisesti vaaleille hiuksille, jolla saat lisättyä kylmää vivahdetta hiuksiin. Mun hiukset on osittain vaaleat ja välillä käytän tätä tuoteparia,
kun tuntuu, että vaalea osa taittaa liikaa lämpimään.
Tuote on hellävarainen ja soveltuu kaikille, jotka haluaa kylmää sävyä hiuksiin. 
_______Mulla oli ennen tapana levittää hoitoaine suoraan vettä valuviin hiuksiin, kun nykyään panostan oikeasti tuotteen tehoon kuivaamalla hiuksia välissä, ennen kuin laitan hoitoaineen. Laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden tehon huomaa pesun jälkeen, kun hiukset on ilmavat ja pehmeät. Pesukertojakaan ei tarvi niin tiheään, kun käyttää aineita oikein ja löytää itselle sopivat tuotteet.

BP Hairin sivuilta löytyy lisää tietoa ja tuotteiden lisäksi BP Hairilla on myynnissä hiusten pidennyksiä, joista on nettisivuilla myös ennakkomyynti tarjous meneillään. Helsingissä BPCaren tuotteita ja hiustenpidennyksiä on myynnissä osoitteessa Eerikinkatu 8.


Koodilla NINA saatte nyt kaikista BPcare -tuotteista, nettikaupasta tilattuna 15.11 asti, -20% alennusta! 💗

http://www.bphair.fi/


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate