MORPHE LUOMIVÄRIPALETTI - yay or nay?

sunnuntaina, marraskuuta 05, 2017
Mitä tekisinkään nykyään ilman YouTuben meikkivideoita! Sieltä saan yleensä parhaimmat vinkit etsiessäni uutta concealeria, luomiväripalettia, vinkkejä juhlameikkiin tai oikeastaan mitä vaan meikkeihin liittyvää. Youtubessa ihastuin myös kauan sitten Morphen luomiväripaletteihin, joita on hehkutettu useammallakin kauneuskanavalla halvan hinnan ja hyvän laadun yhdistelmänä.

Suomessa kun on aika pieni valikoima maailman meikkibrändeistä, niin onneksi niitä aina yleensä saa jostain päin tilattua tännekin, ilman että täytyy järjestää meikinhaku-reissua jenkkeihin. Vaikka oisko sekään huono syy lähteä lomalle.. Nimimerkillä aina valmis lomalle ja uusille seikkailuille! Lähin paikka tietysti ois Tukholma ja Sephora, jossa en oo käynyt kertaakaan.
Morphella on lukuisia luomiväripaletteja, ja tämä mun ostama ei todellakaan oo uusin niistä. Tää oli kuitenkin se, mistä löysin eniten mun tyyliin sopivia värejä. Oikeastaan kaikki paletista löytyvät sävyt sopii omaan meikkiin ja mukana on myös pari ekstraihanaa sävyä, vähän normaalista väreistä mulle poikkeavia. Paletissa on sopiva määrä mattaisia ja shimmer-sävyjä.

Ainoa sävy, mitä jäin kaipaamaan, on mattainen vaalea pohjustussävy, muuten paletti on täydellinen lämpimien sävyjen kokonaisuus. Pigmentti on juuri sitä mitä odotin ja koostumus on kreemimäinen, vaikka tuotetta hieman variseekin meikatessa. Hintaa tälle tuli postikuluineen ainoastaan 26€.MORPHE 35 F - FALL INTO FROST

Käytin meikissä silmän sisänurkkaan ja liikkuvalle luomelle ylärivin 1. ja 2.sävyä, jotka ovat ne vaaleimmat. Näillä saa tuotua hyvin valoa silmien sisänurkkaan, joka sopii oikeastaan jokaiseen silmämeikkiin. Toinen niistä on selkeästi kylmä valkoinen ja toinen hieman hillitympi ja lämpimämpi.

Häivytyssävynä luomivaossa käytin alarivistä oikeastaan jopa 3-4 eri sävyä, kun eka kertaa pääsin näitä ihania sävyjä testailemaan. Vaaleammilla saa selkeästi todella lämmintä sävyä, ja tummemmilla vähän huomaamattomamman sävyeron. Varjostukset tein ylhäältä katsottuna 4. rivin viidettä ruskeaa helmiäistä. Tuosta ja vieressä olevasta pinkistä oon erityisen innoissaan. Viininpunaiset sävyt on se toinen, mitä oon paljon käyttänyt varsinkin nyt syksyllä.

Eiköhän tää luomiväripaletti säily nyt pitkään mun suosikkina, sen verran hyvin nää sävyt sopii talveen. Seuraavaksi yritän metsästää itelleni Tarten shape tape concealerin, onko jollain vinkkejä nettisivusta, mistä tätä sais tilattua?


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate