FLUFFY PINK

torstaina, lokakuuta 05, 2017neule - Samsoe & Samsoe / korvakorut - My Favorite Piece / laukku - DKNY /
kengät - Wonders / kaulahuivi - BECK SÖNDERGAARD


En ois uskonut näin sanovani, mutta tällä hetkellä se väri, mikä iskee eniten sisustuksessa ja vaatteissa, on pinkki. Mutta hyvin, hyvin pienissä määrin ja tietyn sävyisenä. Pinkki voi olla pahimmillaan överi imelä, mutta parhaimmillaan se tuo kivaa kontrastia viileisiin sävyihin. Tykkään pinkistä nimenomaan tosi haaleana, ja kylmään taittavana sävynä, eikä sitä saa olla missään nimessä liikaa. Pieni yksityiskohta, kuten tyyny tai maljakko sisustuksessa ja asuissa pienet korvikset tai paita.

Materiaali tekee myös paljon itse värille, sillä tää Samsoe&Samsoen neule pääsee parhaiten oikeuksiinsa just tässä värissä. Mulla tulee välitön mielleyhtymä hattaraan ja paidan pehmoisuus ja lämpö vaan korostuu tässä värissä. Oon selkeästi siirtynyt jo lämpimämpiin vaatteisiin talven varalle, ja tää paita yhdistettynä nahkatakkiin toimi tosi hyvin vielä näillä keleillä.

Villasta ja alpakasta valmistettu paita on tosi lämmin, eikä kutita. Tän tyyppisessä neuleessa on mun mielestä myös ihanaa, kun paita on normaalia kokoa reilumpi. Ostin saman paidan myös harmaassa värissä, joten tässä tulee olemaan kaks paitaa, mitä tuun varmasti käyttään tulevana talvena paljon.

Vaikka musta onkin aika usein käytössä värinä talvisin, niin shout out myös tällasille ihanille pastelliväreille! Hauska huomata myös itsestä, että voin ihastua myös uusiin väreihin vaatteissa, enkä pitäydy aina niissä tutuissa ja turvallisissa.


Meillä ois suunnitelmissa lähteä mökille viikonlopuksi. Mua on viime viikot kiusannut ärsyttävä on-off flunssa, joka vähän hidastaa menoa.. Mutta en taida olla ainut, jolla on tää vaiva tähän aikaan vuodesta. Nyt vaan kuumaa juomaa ja lepoa ja ehkä parantavia metsän vaikutuksia.

Ihanaa viikonloppua,

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate