SYYSKUUN KAUNEUDENHOITOSUOSIKIT

torstaina, syyskuuta 28, 2017


Vaikka ihastun helposti uusiin meikkeihin tai tuotteisiin kauneudenhoidossa, niin harvoin kuitenkaan uusin jatkuvasti niitä jokapäiväisessä käytössä olevia tuotteita. Nyt oon kuitenkin niin innoissaan muutamasta tuotteesta, joita tuun käyttämään jatkossakin.

Ostan uusia tuotteita usein jonkun ystävän suosituksesta, jotta välttyisin huonoilta ostoksilta. Lähes kaikki nämäkin tuotteet on kantautunut mun korvaan kehujen kautta. Silloin harvemmin voi mennä pieleen.


TALIKA - BIO ENZYMES MASK

Kasvokuorinta ja -naamiot on tullu ajankohtaiseksi näin syksyn alkuun, kun iho kaipaa enemmän hoitoa. Oon käyttänyt tältä merkiltä kosteuttavaa ja puhdistavaa naamiota ja molemmista tykkäsin tosi paljon. Naamio on kätevä ottaa mukaan myös matkalle. Lentomatkan jälkeen iho kaipaakin kunnon kosteutusta, oma iho tuntuu ainakin aina useamman tunnin lennon jälkeen tosi kireältä. Talika naamioita saa ainakin Sokokselta ja apteekista.
_______NYX - PORE FILLER

Pitkään oon vältellyt kokeilemasta näitä pore fillereitä, mutta tää Nyxin tuote on tullut niin monessa paikkaa jo vastaan, että halusin kokeilla sitä itellekin. Varsinkin kun tiedossa on pidempi päivä meikit kasvoilla, on tällä tuotteella paikkansa. Lopputulos on ihanan silkkinen, kevyt ja se tasoittaa huokosia meikin alla, niin että iho näyttää tasaiselta pitkän päivän jälkeenkin. 
_______SB CLEANSING FOAM - FOR EYELASH EXTENSIONS

Kaikki joilla on ripsenpidennykset, tietää kuin tärkeää on puhdistaa luomet ja ripset erityisen hyvin. Puhdistaminen on itsestään selvää tietenkin, mutta pidennysten kanssa se on vähän haastavampaa. Tuotteen tulee olla öljytön ja helppokäyttöinen ripsien kanssa. Tämä tuote on vaahtomainen ja juuri ripsienpidennyksille suunniteltu. Pumppaan vaahtoa pienissä määrin pumpulipuikolle, jolla pääsee kätevästi ripsien tyveen. 
_______KEVIN MURPHY - SESSION SPRAY

Tätä hiuslakkaa käytin eka kerran kesällä Roomassa, kun lakka oli loppu ja ostin tän eka liikkeestä, mikä tuli vastaan. Murphyn lakka on jonkin verran kalliimpi, mutta sen kyllä huomaa tuotteen laadussa. Lakka on tosi hienojakoista ja just sopivalla voimakkuudella. Tuoksu on myös aina olennainen, eikä sekään häiritse. Tollanen pikkupullo mahtuu kätevästi laukkuun ja varsinkin talvella hiusten sähköistyessä hiuslakka on aika tarpeellinen hätäapu.
_______BRONZE GODDES - ESTEE LAUDER 

Kesä oli ja meni, mutta tässä tuoksussa on sitä kesän fiilistä ja sen takia oon edelleenkin käyttänyt tätä. Kukkainen ja kevyt tuoksu, josta tulee automaattisesti mieleen hiekkainen ranta ja auringonpaiste. Kuka sanoo, että syksylläkin ei vois vielä tuoksua kesältä.
_______Ihanaa viikonloppua 💗

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate