Mukavuudenhaluinen minä

sunnuntaina, syyskuuta 03, 2017


koko asu - Nike 

Ennen kun kaupassa tuli ihasteltua ja ostettua mitä kauniimpia korkkareita, niin löydän itseni lähes poikkeuksetta nykyään tennareiden luota. Ihanan kevyet, useimmiten vaalea sävyiset ja ennen kaikkea jalassa niin hyvältä tuntuvat tennarit. Oon huomannut, että lenkkarit jalassa saan ihan erilaista energiaa liikkumiseenkin. Nimimerkillä, joskus aikoinaan korkkareilla pitempiäkin aikoja kävellyt, kun nykyään jo pari tuntia niissä saa jalat kipeiksi..

Sama mukavuudenhaluisuus liittyy myös vaatteisiin. Kuinka mukavaa on vetää päälle niiden lenkkareiden kaveriksi myös pehmeää materiaalia olevat huppari ja trikoohousut.

Lenkkarit saa mut suorastaan aina lenkkifiilikselle, ja mikäs sen parempaa. Syksyn tulo onkin tuonut niitä kaivattuja rutiineja arkeen, kun iltaisin on pakko päästä ulos nauttimaan ihanista auringonlaskuista ja miellyttävästä säästä. Nää kelit on kuin luotu lenkkeilyyn ja ulkoiluun. Kesällä ulkomailla ollessakin urheilen mielummin sisällä ilmastoidussa tilassa.


Onneksi tää syksy on saanut inspiroitumaan taas näistä arkisistakin iloista ja vaatteista. Vaikka en oo ihan vielä malttanutkaan pakata kesähameita kaappiin, vaikka sen aika jo ois. Ehkä kunnostaudun ens viikolla tässäkin.

Toivottavasti siellä on rentouttava viikonloppu takana, ja energiaa uuteen viikkoon. 💜

Nina

2 kommenttia

  1. Tuttu juttu! Jotenkin on kiva kun voi spontaanisti lähteä liikkeelle ilman varusteiden vaihtelua. Ja voi jessus miten hirveiltä joustamattomat vaatteet alkavat tuntua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot niin asian ytimessä Aliisa 👌🏽😃 joskus ihmettelee vanhoja valokuvia, miten sitä onkaan viihtynyt esim. tiukassa ja kireässä mekossa, kun on niin paljon mukavampiakin vaihtoehtoja tarjolla. Ja urheiluvaatteet on nykyään niin kivoja, kun niitä voi käyttää eri yhteyksissä.

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate