KOOKOSPALLOT

sunnuntaina, syyskuuta 17, 2017



En oo erityisesti makeiden herkkujen perään, mutta silloin tällöin on kiva syödä kahvin kans jotain pientä makeaa. Kookospallot sopii hyvin pieneen makeannälkään ja sen lisäksi ne on vegaanisia ja maidottomia!

Tää mielihalu lähti liikkeelle kookoksesta, ja nuo muut ominaisuudet oli pelkkää plussaa. Mun pitäis mennä jonnekin leivontakurssille, että pääsisin oikeasti sisälle kaiken maailman raaka-herkkuihin ja muihin sellasiin. Mutta tällä kertaa suoriuduin tästä vegaanihaasteesta ainakin hyvin, ja nuo pallerot maistui superhyviltä!


KOOKOSPALLOT

1dl tomusokeria
1tl vaniljasokeria
3dl kaurahiutaleita
1 dl kookoshiutaleita
2rkl kaakaojauhetta
100 g margariinia
1rkl vettä
kookoshiutaleita pinnalle

_______

Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää kuiviin aineisiin sulatettu margariini ja vesi. Sekoita käsin taikinamassa.
Pyörittele taikinasta golfpallon kokoisia pikku palloja. Pyörittele pallot kookoshiutaleissa.







Kuvista tuli myös hassu talvenodotus -fiilis, näin jo hetken aikaa mielessäni taivaalta kauniisti leijailevat ensimmäiset lumihiutaleet ja itseni istumassa viltin sisällä, syömässä näitä kookospalleroita kahvin kans. Tää syksy on tullut niin nopeasti, että ehkä se talvikin tulee yhtä varkain. Toivottavasti myös sitä lunta tulee, sopivasti.

Nina

2 kommenttia

  1. Nam, näyttää sen verranhyviltä että pitää testata itsekin. Ehkä sen ensilumen leijaillessa, jos en aiemmin ehdi :D Tosi kauniit ja seesteiset kuvat tässä postauksessa ♥

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  2. Ihana, kun kommentoit Linda! 💜 Kuvat on kyllä puoli ruokaa kokkaillessa ja pakkohan se on ikuistaa, kun tulee leivottua, sitä tapahtuu kuitenkin suht harvoin😃 Mut ehkä tää syksy ja tuleva talvi innostaa taas kokeilemaan uusia juttuja. Ihanaa viikkoa sulle 😚

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate