THE PERFECT SMOOTHIEBOWL

torstaina, huhtikuuta 27, 2017



Aika ajoin mun suosikkiruuat vaihtelee, mutta ravintorikkaat smoothiet on pysyneet pitkään ylitse muiden suosikkeina. Nälkä pysyy poissa ja kulholliseen saa upotettua yllättävän määrän ravitsevia raaka-aineita, jotka myöskin maistuu hyvältä. Teen smoothiet tietyllä kaavalla, jossa ei tarvi käyttää maitotuotteita ja marjoilla ja hedelmillä saa huijattua makua paremmaksi.

Enkä puhuis ehkä varsinaisesta huijaamisesta, sillä meneehän marjat kevyesti siihen ravinteikas & terveellinen -kategoriaan ja hedelmät on myös aina hyviä makean nälkään. Lisäksi onhan nuo kulholliset smoothieta ihan syötävän herkullisen näköisiä vaikka aamupalapöytään. Usein mulla onkin tapana miettiä aina joku uus lisä näihin smoothieihin ja tarjoilla se yllärinä viikonlopun aamupalalla Kaitsulle.






Jos haluaa välttää maitotuotteet, niin totuin myös itse aikanaan korvaamaan luonnonjogurtin soija- tai kauravalmisteilla. Sekoitan siihen blenderissä mansikkaa, jolloin mausta tulee miellyttävämpi. Mustikka peittää mansikkaa paremmin vielä voimakkaammatkin maut, kuten spirulinan.

Kylmän smoothien kruunaa kulhoon ripoteltavat marjat, hedelmät, kookos ja siemenet. Tässä smoothiekulhossa makua raikasti erityisesti tuore minttu. Mintun ja mansikan yhdistelmä tuo mulle automaattisesti mieleen kesän. Joten en yhtään ihmettele, että näin kesän häämöttäessä oon taas innostunut kokoamaan kesäisistä mauista pursuilevia ruokiakin!




THE PERFECT SMOOTHIEBOWL

soijajogurttia
jäisiä mansikoita
chiasiemeniä
proteiinijauhetta
pensasmustikoita
banaania
kookoshiutaleita
siemeniä ja pähkinöitä
_______




Seuraavaksi ois ihana keksiä joku raikas ja täyttävä salaatti. Vitsi, miten ruokakin voi piristää arkea ja tehdä päivästä jo heti paljon pirteämmän!


Nina

4 kommenttia

  1. Smoothiebowlit on kyllä parhaita, terveellisiä, helppoja ja vielä kauniitakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just sitä! Ihan parhaita piristään päivää. 👌🏽☺

      Poista
  2. Tosi kiva ja helpoilla aineilla tehty smoothiebowl, ehkä nyt kevään ja kesän kunniaks pitää kaivaa omakin blenderi kaapin uumenista ja innostua näistä ihan eri tavalla!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä kyllä saa tuoreista marjoista ihan parhaat smoothiet. Tuu sit kertoon, kun on ekat tehty!😉

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate