There's no place like home - koti

sunnuntaina, toukokuuta 31, 2015
Kesän ja luonnonvalon vaikutuksesta kotikin näyttää ihan erilaiselta ja kauniimmalta. Sen myötä oon innostunut leikkokukkien lisäksi hankkimaan pari viherkasvia. Toistaiseksi sutipuu on osoittautunut helppohoitoiseksi, kun kastelukerrat on kerran viikkoon tai harvemmin.


 
 
 
Muistan lapsuudesta, kuinka kesät juostiin aina paljain varpain pihalla, ja illalla mentiin pesun kautta nukkumaan. Kesän tullen ne sukat jää nykyäänkin kaappiin odottamaan syksyä, ja kotona voi ainakin tepastella paljain jaloin.
 
Tykkään luonnonmateriaaleista sisustuksesta ja tuo söpö, pyöreä juuttimatto löytyi Helsingin bulevardilta, Nougat -liikkeestä. Ihana pikkuliike, josta löytyy kaikenlaista sisustustavaraa luonnonläheisissä väreissä. Linkin kautta löytyy myös nettikauppa, jonka kautta saa tilattua samaa tavaraa, kuin itse liikkeestä.
 
Pienet puulaudat on samasta liikkeestä. Söpöt sellaisenaan vaikka leipä- tai tapaslautasiksi.
 

 
 
 
Lampaantalja on varmasti tän kevään yks näkyvimmistä sisustustrendeistä. Täältä kodista löytyy myös sellanen. Se on harmaa ja superpehmeä, eikä sitä raski piiloon laittaa kesäksikään. 
 
Luonnonkuitunsa ansiosta lampaantalja on talviaikaan lämmin ja kesällä viilentää. Kuinka kätevää. Ulkonäöllisesti näitä löytyy aika erilaisia, karvan paksuus, väri ja muoto vaihtelee varmasti jokaisen taljan kohdalla. Tää lampaantalja löytyi Stockmanilta, joka oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä ja väri sellainen, mitä olikin hakusessa..
 
 


 
 
 
Ihanaa sunnuntai illan jatkoa sinnekin koteihin :)
 
 
-Nina




Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate