Lohitäyteleivät

keskiviikkona, toukokuuta 27, 2015
Ens viikonlopun päättäjäisjuhlien lähestyessä ajattelin jakaa ohjeen superherkullisiin lohileipiin. Leipäset on kiva tehdä sellasessa koossa, et sen saa kerralla syötyä, eikä täytteet valu pitkin sormia.

Hakaniemen kauppahallista löytyy tuoreet ainekset herkullisiin, pieniin suupaloihin. Sen lisäksi kauppahallissa palvelu on hyvää ja tunnelmasta tulee sama fiilis, kuin vaate- tai sisustuskauppoja kierrellessä; ei malttais lähtee pois.








Lohitäyteleivät on helppo valmistaa ja ne pysyy kauniina juhlapöydässäkin.

Tarvitset

Saaristolaisleipää
Kylmäsavulohta
Maustamatonta tuorejuustoa
Majoneesia (1/4 osa tuorejuuston määrästä)
Tilliä
Ruohosipulia
Mustapippuria
Sitruunamehua

Sekoita ainekset silputtuna sekaisin ja säästä lohta sen verran, että voit lisätä sitä lopuksi täytteen päälle. Leikkaa leivästä parin sentin paksuisia palasia.

Laita täytettä ruokalusikallinen pienelle leipäpalalle ja päälle vielä siivu lohta.

Leikkaa päälle lopuksi ruohosipulia tai tilliä ja nauti.

Nams!


Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate