Häät

maanantaina, toukokuuta 25, 2015
Viime lauantaina pääsin juhlimaan ystäväpariskunnan häitä, joita vietettiin Kulosaaressa. Kirkon kautta siirryttiin häävastaanotolle Kulosaaren Casinolle. Tila ja merellinen ympäristö oli täydellinen luomaan romanttiset puitteet klassisen kauniille hääjuhlalle.



 



 

Hääpariin olen tutustunut vasta hiljattain, mutta siitäkin huolimatta tippa meinas herahtaa silmään tällä herkkiksellä, kun kuuntelin sulhasen kaunista puhetta morsiamelleen. Ihmiset, jotka on jo suhteellisen paljon kokenu yhdessä, ja saaneet jälkikasvuakin, näyttivät mitä rakkaus voi olla parhaimmillaan, ajan ja kokemuksien myötä vaan entistä voimakkaampana.

Juhlapaikka oli upea. Pelkistetty ja klassinen tyyli oli selkeä teema morsiamen puvusta aina vieraiden nimikortteihin saakka. Nää on niitä lukemattomia pieniä yksityiskohtia, joita on varmasti jo useita kuukausia aikasemmin alettu hiomaan.











Jokainen ihminen toivoo olevansa onnellinen, ja tällasten tapahtumien kautta alkaa miettimään myös omaa elämää. Usein sitä unohtaa, että ne positiiviset sanat ei maksa mitään, tai että pienet, arkiset asiat on niitä, joista todellinen onni rakentuu.










Onnellinen ja kiitollinen. Sellanen fiilis mulle jäi näistä häistä. Riippumatta hienoista puitteista, parin
tunteet välittyi kilometrien päähän, aina sieltä Kulosaaresta toiselle puolelle merta. 

Halauksia, ja lämpimiä ajatuksia!



-Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate