NYX Lingerie × 2 - huulimeikki

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2017





Myönnän, että tuun yleensä vähän jälkijunassa kaikkien kosmetiikka uutuuksien kanssa. Jos johonkin tykästyn, niin yleensä käytän samoja tuotteita, tai samankaltaisia uudestaan ja uudestaan.

Muutama päivä sitten eksyin kuitenkin NYXin kosmetiikka-osastolle pyörimään ja päädyin testaamaan Lingerie huulipunien sävyjä. Ostin kaks sävyä, toinen beessi ja toinen liilan sävyinen, jotka on aika samaa värimaailmaa. Kylmiä ja hillittyjä, maanläheisiä värejä.




NYX Lingerie - 09 Corset / NYX Lingerie - 02 Embellishment

Tuote oli helppo levittää ja aplikaattori on kätevä. Kuivuttuaan Lingerie ei jätä tahmaista tuntua huulille ja se pysyy hyvin paikoillaan. Pigmentti on näissä tosi hyvä ja mattainen lopputulos on ihana. Ei huolta, että tuote lähtisi leviämään edes syödessä.

Väri näyttää aika eriltä puikossa nestemäisenä, kuin sitten kuivana huulilla. Ja jopa näissä kuvissa näyttää eriltä puikossa, kuin luonnossa. Joten sävyt kannattaa testata iholla, niin näkee sen oikean värin. Tykkäsin tosi paljon tosta beessistä sävystä, joka teki meikistä jotenkin pehmeän. Myös tummempi, marjainen sävy oli sellanen, mitä tuun varmasti käyttämään usein.

Vaikka mulla löytyy tietyt suosikit kosmetiikassa, on ihana tehdä välillä tällasia yllättäviä löytöjä. Meikkikään ei aina näytä niin samalta, kun kokeilee vähän jotain uutta niiden tuttujen ja turvallisten vakituotteiden rinnalla.

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate