MISTÄ INSPIROIDUT?

torstaina, syyskuuta 20, 2018




Paluu arkeen vaatii multa aina tietoista ja ei niin tietoista positiivista ajattelutapaa. Oon huomannut, että tietoisesti positiivisten asioiden nimeäminen tekee jokaisesta päivästä merkityksellisemmän. Nekin asiat, jotka toistuvat joka päivä, eivät sais olla kuitenkaan itsestäänselvyyksiä.







Se, että herään nykyään vapaaehtoisesti hieman aikaisemmin ennen töihin lähtöä, on tehnyt arkiaamuistakin merkityksellisempiä. Oma hetki aamulla, oli se sitten sohvalla somea selaten viltin mutkassa, parvekkeella aamupalaa syöden kaikessa hiljaisuudessa tai kotia siivoillen, niin päivä lähtee aina ihanammin käyntiin.







Inspiroidun arjessa ruuasta, kauniista astioista, valokuvaamisesta ja ihanista ihmisistä. Monesta muusta asiasta myös näiden lisäksi. Bongasin loman jälkeen Stockalta nämä ihanat tanskalaiset keramiikat. Mulla on paha tapa ihastua ja kerryttää kaappeihin ihania astioita, kulhot, kahvikupit ja pienet lautaset on mun suurin heikkous. Monet kerrat ne on jääny kuitenkin kaupan hyllylle, kun tiedän, ettei toinen puolisko meillä oo niin innoissaan mun jokaisesta kuppihullaantumisesta. Jos täyttäisin villeimmät unelmani, niin hullaantumislistalla ois korkeimmalla oma koira!

Mistä te hullaannutte, ja mikä saa teidät inspiroitumaan arjessa?


Nina

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate