HÄÄMATKALLE HETI, VAI MYÖHEMMIN?

keskiviikkona, syyskuuta 05, 2018


Tästä asiasta voi olla kahta mieltä, lähteäkö häämatkalle heti häiden jälkeen, vai säästelläkö myöhemmälle. Häät on itsessään aika iso taloudellinen satsaus, joten kulujen jakaminen voisi siinä mielessä olla järkevää. Eli järkiperäisesti ajateltuna, kyllähän sitä häälomalle ehtii myöhemminkin. 

Mun ajatusmaailma on ihan päinvastainen, haluan ehdottomasti häämatkalle suoraan (pari päivää) häiden jälkeen. Töihin palaaminen heti hääjuhlan jälkeen ois katkaissut häähuuman ihan liian lyhyeen. Pari päivää kotona häistä palautuen ja samalla pakkaillen ja hoidellen matkaa varten asioita, ja onkin jo ihana lähteä jatkamaan häälomaa vielä yhteiselle matkalle. 



Tänään illalla meillä starttaa lento Kreikkaan, pieneen ihanaan vuoristokylään, josta löytyi täydellinen lomakeidas häämatkalaisille. Matkalta odotetaan rentoutumista, yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja kauniita maisemia. 

Mietittiin eri kohdevaihtoehtoja ja oli selkeää, että hääloma suuntautuisi Eurooppaan, säiden ollessa vielä niin kesäisiä. Tässä säästäisimme tunteja lentoajasta, toisin jos olisimme lähteneet esimerkiksi Jenkkeihin. Lisäksi Kreikka on sellainen maa, missä me ei olla vielä yhdessä käyty. Mun muistot kyseisestä maasta on kaverin kans tehty reissu 18-vuotiaana. Joten on ihana päästä sinne uudestaan, vähän uusin silmin ja tarkoitusperin. 





Täällä hääbiisejä kuunnellessa pakkailen, lento lähtee vasta illasta, joten tässä on hyvin aikaa laittaa koti kuntoon. Mulle on aina tärkeää palata siistiin kotiin. Nyt nurkissa on vielä hieman häiden jälkeisiä tavaroita, mm. hääkarkkeja, jotka laitetaan tänään ystäville jakoon. Hääkukat pitää saada myös kuivatettua, ainakin morsiuskimppu, jonka haluan säilyttää. 

Kamera lähtee mukaan tälle reissulle, joten saatte sieltäkin kuvia. Nyt palaan pakkailuihin, ihanaa keskiviikkoa teille! 🌸

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate