SEPHORA MAKEUP HAUL

keskiviikkona, helmikuuta 07, 2018
Kaikki, jotka rakastaa meikkejä, ovat varmaan tietoisia, miksi  Tukholma on visiitin arvoinen. Jokaisen meikkihullun karkkikauppa, Sephora löytyy sieltä. En osaa sanoa, kauanko kyseinen liike on ollut siellä, mutta jotenkin oon itse vasta viime aikoina tajunnut sen olemassa olon naapurimaassa.

Viime viikolla päätettiin aika ekstempore lähteä käymään Tukholmassa, vielä kun mulla oli viimeiset opintovapaanpäivät meneillään. Tukholmaan päästiin lopulta, vaikka torstainen lumimyrsky vei lähdön niin tipalle, että ehdittiin juuri ja juuri ajoissa matkaan. Inhoan eniten kiirettä ja kun siihen lisätään vielä pari kassia kantamuksia yhdistettynä jäähän ja lumimyräkkään, niin kärsivällisyys oli aika koetuksella. 

Perjantaina kaikki tuo edellisillan stressi oli kuitenkin jo unohtunut, kun aloitettiin päivä ihanalla aamupalalla Tukholman keskustassa ja hetkessä päästiin ihanaan lomafiilikseen. Aamupalalta siirryttiin heti ekana Sephoraan, jonne mua oli vinkattu menemään aamupäivästä, sillä ruuhkat on oletettavasti aina suuremmat iltapäivällä. Mulla oli selkeät ajatukset niistä meikeistä, mitä lähdin Sephorasta hakemaan. Ensimmäisenä kävelin NARSin hyllylle, ja nappasin jo aiemmasta käytöstä tutun Paloma - korostus ja varjostuspaletin ostoskoriin. Omistan ainoastaan tän yhden tuotteen kyseiseltä merkiltä ja ostin NARSilta myös persikan sävyisen poskipunan. NARSin meikit on pakkausta myöten tosi laadukkaita ja tuotteiden koostumus on ihanan pehmeä, joka tasoittuu iholle tosi kauniisti. Päätin ostaa myös toisen varjostuspuuterin, sillä tätä on kehuttu niin paljon eri YouTube-kauneuskanavilla, että en voinut olla ostamatta sitä. Benefitin HOOLA matte bronzer on tämä usein ylistetty contour-tuote, joka on nyt omillekin kasvoille testattuna osoittanut olevansa kehujensa arvoinen. Paketti on ihanan kompakti, josta löytyy myös pieni peili ja litteä sivellin. 


Benefitiltä ostin myös toisen tuotteen, joka on varmasti kaikkien, kauneusmaailmaa seuranneiden tiedossa, Roller Lash Mascaran. Mullahan on ripsissä pidennykset, joten ostin tästä matkakoon, joka sopii täydellisesti alaripsiin. Harjaosa on kaareva ja sellaisella oon kokenut alaripsien laiton aina helpoimmaksi. Vielä en oo ripsiväriä kokeillut, sillä meikin käyttö on edelleen ollut aika minimissä Thaimaan reissun jäljiltä. Mutta varmasti myöhemmin tuun kertomaan kokemuksia siitä!Hetken aikaa pohdin Huda Beautyn liquid matte huulituotetta, mutta päädyin jättämään sen hyllyyn ja ostin viimeisenä kotiin viemisinä vielä Too Facedin Sweet Peach luomiväripaletin. Tämä paletti on tunnettu paitsi ihanista väreistään, mutta myös mielettömän herkullisesta persikan tuoksusta. Jos luomiväri voi tuoksua näin hyvälle, niin miten sitä vois olla käyttämättä. Pigmentit on hyviä ja paletti on sävyiltään monikäyttöinen, mutta kuitenkin tarpeeksi käytännöllinen. 18 eri sävyä, joista löytyy ihania pinkin ja korallin pastellisia sävyjä, sekä tummempaan silmämeikkiin sopivia sävyjä. Paletissa on sopivassa suhteessa mattaisia ja shimmer-sävyjä. 

Tää viikko on alkanut töiden myötä aika hujauksessa, ja oon taas huomannut, kuinka vähän aikaa jää töiden jälkeen tehdä muita juttuja. Mutta tekee vaan mulle hyvää aikatauluttaa, niin ei jää mikään juttu roikkumaan. Opiskelut on ihan loppusuoralla, ja motivaatio saada hommat purkkiin on aika kova, joten niiden parissa varmaan menee viikonloppu. Viimeisen viikon ollaan valmisteltu myös asuntoon ja muuttoon liittyviä asioita, jotka vie aina oman aikansa.

Miten teidän viikko on alkanut? 💗


Nina2 kommenttia

  1. Täytyy laittaa ostoslistalle toi Too Facedin paletti, ihan täydelliset sävyt!<3 Ja suosittelen ens kerralla ostaan testiin ton Huda Beautyn liquid matte huulipunan! Sika hyvä pysyvyys! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen tuo paletti on jatkuvasti käytössä, sopii kyllä ihan täydellisesti kesämeikkiinkin ☀️💛 ja kiitos Saara vinkistä, ens kerralla täytyy napata tuo huulipuna Sephorasta matkaan.😘

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate