MEIDÄN HÄÄSUUNNITELMAT TÄLLÄ HETKELLÄ

sunnuntaina, helmikuuta 25, 2018


Ajattelin avata tännekin hieman, mitä meidän hääsuunnitelmissa tapahtuu tällä hetkellä, sillä onhan se tärkeä osa mun elämää ja arkea just nyt.

HÄÄTILA
Ensimmäiset varaukset, tila ja bändi tehtiin 1,5-1 vuosi sitten, sillä 90-100 hengelle kivan paikan saaminen on täällä Helsingissä suht haastavaa. Parin kuukauden sisään mennään käymään hääpaikalla. Paikan kautta me saadaan myös ruuat häihin, sekä muita yksityiskohtia tilaan, kuten lisävalaistuksia, pöytäkoristeita ym. halutessamme.

BÄNDI
Bändi oli myös top3-listalla tärkeimpänä ja sekin on ollut jo pitkään hoidossa. Livemusiikki oli meille molemmille alusta alkaen yks tärkeimpiä juttuja. Kuunnellaan musiikkia paljon päivittäin ja häissä täytyy ehdottomasti olla meidän mielestä bändi, joka saa ihmiset tanssimaan.

Me ei tulla tanssimaan meidän häissä perinteistä häävalssia. Pian pitäis alkaa suunnittelemaan häätanssin biisiä, sekä muutenkin biisilistaa. VALOKUVAAJA
Kolmas asia mikä oli mulle tärkeä hommata ajoissa, oli valokuvaaja. Päädyttiin Annika Liinankiin, joka on ihan huippuvalokuvaaja, hän on kuvannut Suomessakin useita tunnettuja prokkiksia, ja ilman tätäkin mulle tärkeintä oli, että valokuvaajan tyyli ja meidän toiveet mätsää. Annika on myös tiiviisti yhteydessä ennen itse häitä jo, ens viikolla meillä on ensimmäinen suunnittelutapaaminen. Ihana nähdä ihan kasvotusten henkilön kans, joka tulee ikuistamaan meidän tärkeimmän päivän syyskuun alussa.

POLTTARIT
Kaasoilla on ollut jo viime vuoden lopulta tiedossa mun polttarilista, joka on hyvä toimittaa ajoissa. Polttareiden organisoiminen 10-15 hengen porukalla vaatii suunnittelua ajoissa, jotta löytyis mahdollisimman monelle sopiva viikonloppu. Muita rajotteita en oo juurikaan sisällöstä antanut, sillä luotan kaasojen tuntevan mut niin hyvin, että he tietävät, mistä jutuista tykkään. Lisäksi rakastan yllätyksiä, joten en malta odottaa, milloin on se päivä, kun polttarit koittaa!


HÄÄPUKU
Hääpuvun kanssa kävi ihan päinvastoin, mitä alun perin ajattelin. Luulin siis, että täydellisen mekon löytämiseen menis useampi etsintäkäynti hääpukuliikkeissä, mutta ei, löysinkin ihanan, mulle täydellisen häämekon jo ensimmäisestä liikkeestä. Mun yhden kaason vinkkaama, yleisestikin arvostettu hääliike, josta mun mekko löytyi, on Morsiuspukuliike Josefiina Lahdessa. Keväällä/kesän alussa me mennään kaikkien kaasojen kanssa käymään liikkeessä uudestaan, jotta he näkevät kaikki myös mekon. Tälle sovituskerralle mulla tulis olla hääkengät mukana, joten sekin etsintä olisi edessä. Haluan häihin simppelit ja laadukkaat beessit korkkarit. Sellaset, jotka ei liikaa huuda hääkenkiä ja joita voin käyttää häiden jälkeenkin.

SAVE THE DATE -KUTSU
Viimeisimpänä me teetätettiin tällä viikolla save the date -kutsut, jotka lähetetään ens viikolla. Sama suunnittelija, Makea Design tekee myös kaikki muut häihin tulevat printtituotteet. Niihin palataan sitten lähempänä kesää. 

Tällasia juttuja siis tällä hetkellä meneillään liittyen häihin. Paljon on vielä tehtävää, kuten hääkampaajan/meikkaajan varaaminen, vihkisormuksen hankinta ja se biisilistan suunnittelu. Yritän saada mun koulun päätökseen, jotta voisin täysillä keskittyä vaan häiden suunnitteluun ja tietysti pian tapahtuvaan muuttoon! Vielä en tiedä tarkkaa päivämäärää, mutta pääsiäisen aikoihin päästään muuttamaan uuteen kotiin. Sitä odotellessa. 

Ihanaa sunnuntaita!

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate