PALUU ARKEEN

lauantaina, helmikuuta 10, 2018Nyt kun oon palannut taas normaali arkeen, niin näen vapaapäivät taas ihan eri näkökulmasta. Kun vapaa-aika on tarkemmin määriteltyä, niin sitä vähemmän haluan stressata turhasta. Liian aikataulutetut viikonloput tuottaa enemmänkin ahdistusta. Jos viikonloppu ei sisällä yhtään "vapaata hetkeä", ei se tunnu kunnon vapaalta.

Spontaanit suunnitelmat, kuten parin tunnin ulkoilu Seurasaaressa, kauppojen kiertely ilman shoppailupakkoa tai leipominen hetken mielijohteesta on parasta irrottautumista. En tarkoita, että joka viikonloppu pitäisi pitää tyhjänä, mutta välillä on hyvä jättää suunnittelematta ja katsoa vasta lauantai aamuna, mitä huvittaa tehdä. 
Kuvista pursuilevat vohvelit on mun heikkous, kun alkaa tehdä mieli jotain herkkua. Nutellapurkilla ja vohveleilla ei voi mennä viikonlopun aloitus pieleen. Varsinkaan, kun sitä ennen on nukkunut kunnon yöunet, ilman pakollista herätyskellon pirinää. 

Ihanaa viikonloppua, tehkää siitä rento ja kiva ilman turhia kiireitä 💛


Nina

4 kommenttia

 1. Ai että mitä kuvia <3

  Sofiakoivisto.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Apua miten ihania kuvia! Tuli erittäin suuri tarve aloittaa vohveleiden paisto nyt heti :D Ja oon ihan samaa mieltä, välillä on hyvä jättää vapaapäivät oikeasti vapaiksi, ja rentoutua kunnolla.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, tiedän tunteen. 🙊😄 ja kiitos, kun kommentoit Linda!💕

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate