Mitä pukea päälle kesällä?

tiistaina, kesäkuuta 20, 2017

Joka kesän alussa unohdan hetkellisesti, mitä oonkaan ostanut viime kesänä vaatekaupoista. Ihastun helposti kauniisiin juhlamekkoihin, mutta niitä tulee kuitenkin aika harvoin käytettyä. Sen sijaan shortsit, valkoiset t-paidat ja kevyet, vaaleat materiaalit on ollu viime vuosina mun ykkösjuttuja kesäpukeutumisessa. Kesällä tulee kuitenkin helposti hurahdettua hutiostoksiin, joten tällä kertaa kävinkin vaatekaapin hyvin läpi ennen kuin lähdin kaupoille. Mitä oikeasti tarvin ja mitkä vaatekappaleet sopii mahdollisimman monen kanssa yhteen. Kokosinkin tänne muutaman kulmakiven kesäpukeutumiseen.
1. Vältä mustaa suorassa auringonpaisteessa. Tumma väri kerää lämpöä, joten vaaleat sävyt ovat tästäkin syystä paremmat.

2.Valitse materiaaleista pellavaa, tai puuvillaa.

3. Kerros pukeudu tarvittaessa, esim. illalla, kun lämpötila laskee reilusti päivästä on hyvä olla joku pitkähihainen mukana.

4. Jos vietät useamman tunnin päivällä suorassa auringonpaisteessa, paras valinta on olkapäät ja/tai rintakehän suojaava paita. Nämä kohdat palavat helpoiten. Ja jos tiedät kärsivän auringon kuumotuksesta, älä unohda pakata hattua mukaan!
5. Valitse välillä farkkujen sijaan kevyet, löysät ja pirteän väriset kesähousut. Kesä on Suomessa niin lyhyt, että nauti täysin rinnoin kevyemmistä housuista.

6. Jos kaipaat asuun piristystä, niin kaiva kaapista esiin joku värikäs huulipuna asun huomioksi.

7. Käytännöllisyys on kesäpukeutumisessa valttia. Tiukalla mekolla voi olla hankala istahtaa ex tempore piknikille nurmikolle, tai korkkareilla haastavaa kiivetä kallioille ihastelemaan auringonlaskua.

8. Valitse vaatteet sen mukaan, missä on hyvä olla. Iso valkoinen t-paita, tai ne vuosia vanhat lempparishortsit saa olla sun kesän ykkösvaate. Ei se, mikä on just nyt muodissa, tai se, mikä näyttää toisen päällä hyvältä. Vaan ne vaatteet, jossa just sulla on hyvä olla.

9. Matalissakin kengissä voi helposti juhlia aamuyön tunneille, ja seuraavana aamuna jalat kiittää.

________Juhannus on jo ihan nurkan takana, me lähdetään viettämään sitä ihanaan Hankoon. Säästä huolimatta, oli se sitten aurinkoa tai vesisadetta, niin rentouttavaa juhannusta kaikille!!🌸 Mun juhannusta ja muuta menoa voi seurata enemmän reaaliajassa Instagramin puolella, @ninassusanne


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate