JUNE BEAUTY FAVORITES

keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2017Mietin otsikkoa kirjoittaessa, olisiko 'kauneus', vai 'kosmetiikka' kuvaavampi sana tälle postaukselle. Päädyin kuitenkin kauneus-sanaan, sillä se ehkä kuvaa parhaiten tän postauksen ideaa, millä tavoin voi tuntea olonsa hyväksi ja kauniiksi, kosmetiikan avulla. Kauneus ja hyväolo kumpuaa sisältä päin, mutta hyvää oloa ja fiilistä voi kyllä parantaa ostamalla uuden huulipunan tai löytämällä kauan kaipaamansa, omalle iholle juuri sopivan kosteusvoiteen.

Kaikki mikä piristää, ja tuo hymyn huulille, on mun mielestä ihan sallittua. Kohtuudella tietty. ;) Usein mulla katoaa ajantaju kosmetiikkaosastolla, ihan vaan siitä ilosta, että saan hypistellä ja ihastella erilaisia tuotteita ja uutuuksia. Keskustelut myyjien kanssa on myös antoisia, sillä heillä on usein sitä asiantuntevaa tietoa tuotteista. Ja loppujen lopuksi saatan lähteä tyhjin käsin kaupasta, mutta mieleen saattaa jäädä vaikka joku idea uuteen meikkiin tai muuten vaan hyvä fiilis.

Tässä ois listattuna mun kesäkuun suosikkituotteita. Toivottavasti joukosta löytyy joku teitäkin kiinnostava tuote!VICHY AQUALIA THERMAL - kosteusvoide

Mulla on Vichyn tuotteista jo ennestään meikin puhdistusvesi, mutta tän kasvovoiteen bongasin jostain top-kauneustuotteiden listalta lehdestä. Päädyin testaamaan sitä iholle viime apteekkireissulla ja sen perusteella hankin myös itselleni kyseisen tuotteen. Eikä tuu varmasti olemaan viimeinen purkki. Koostumus on täyteläinen ja sopii mun mielestä tosi hyvin kesälläkin yövoiteeksi. Voiteessa on mieto tuoksu ja tuotetta myydään joko tuubissa tai purkkina. Kesälläkin on hyvä muistaa ihon kosteutus ja vaikka päivällä käyttäisikin enimmäkseen aurinkosuojaa, niin yöllä on hyvä muistaa hoitaa ihoa.
_______LUMENE INVISBLE ILLUMINATION - nestemäinen bronzer

Hankin tän tuotteen jo talvella, kun Lumenelta saapui nää ihastuttavat uutuudet. Oon käyttänyt sitä viime aikoina säännöllisemmin, eikä tuote oo vieläkään näytä loppuvan. Pienestä määrästä riittää jo hyvin voluumia tuomaan iholle ekstra hehkua ja pientä sävyä, kun iho ei oo vielä niin ruskettunut. Varsinkin kun kesää myöten oon alkanut jo keventämään pohjameikkiä, niin tää tuote pitää ihon luonnollisen hehkuvana ja korostaa vaan kasvojen korkeimpia kohtia kauniisti.
_______NYX TINTED BROW MASCARA - kulmakarva geeli

Jos puhutaan ihon sävyn korostuksesta, niin yhtä lailla tulisi muistaa kesälläkin kulmakarvojen sävyn ylläpito. Kesälook voi olla toki huoleton, jolloin kulmakarvatkin saa olla vapaalla meikistä. Mutta jos haluaa pitää huolitellun lookin ilman kulmakynää, niin sävytetty kulmakarvageeli pitää karvat kuitenkin vähän siistimmässä kuosissa. Osa omista kulmakarvoista taipuu hieman alaspäin ja tällä tuotteella saan niitä hieman siirrettyä halutumpaan suuntaan. Lisäksi mun kulmilla on tapana hieman vaalentua kesäauringossa, joten pieni värin vahvistus ei oo pahitteeksi. Oon aiemmin käyttänyt Lumenen kulmakarvageeliä, mutta tää Nyxin tuote vie kyllä voiton. Geeli on vähän tuhdimpaa ja pigmenttiä löytyy tarpeeksi värjäämään oman karvat, juuresta latvaan.
_______NYX GLITTER PRIMER - irtoluomivärin pohjustustuote

Tätä tuotetta hehkutin jo aiemmin Instagramin mystoryssa. Tää primer pitää vaativammankin glitterhipun paikallaan, eikä tuote paakkuunnu luomivakoon. Tällä saa varmasti heikkopigmenttisemmästäkin luomiväristä enemmän irti.
_______NYX FACE & BODY GLITTER - irtoglitter

Löydettyäni Nyxin uuden primerin pyörittelin pitkään eri glitterpurkkeja, kun en osannut päättää, minkä sävyn valitsisin. Päädyin tähän kuparin ruskeaan, joka sopii hyvin ruskea sävyiseen silmämeikkiin ja sellaisenaan kesäillan menoihin. Glitter on uskomattoman pigmenttistä ja riittoisaa. Paineltuani sen primerin päälle luomille, ei poskille varissut mitään käytön aikana. Kesä on glittereiden ja helmiäisten kulta-aikaa, uskaltakaa käyttää rohkeitakin sävyjä!
_______MAX FACTOR MASTERPIECE NUDE PALETTE - luomiväripaletti

Sain tän paletin vajaa vuoden takaisesta yhteistyöstä Max Factorin kanssa, ja nyt kesän tullen oon ihastunut taas tän helmiäisiin kullan, ja ruskean sävyihin. Arkena silmiä voi piristää kullan sävyllä silmän sisänurkassa ja alaluomen rajassa. Sopivan hillitty glitter ei tee silmistä liian meikatun näköisiä, vaan on juuri hyvä päivettyneen ihon korostajana.
_______NINA RICCI - hajuvesi

Jos meikki jää kokonaan laittamatta, niin hajuvettä harvoin unohdan lähtiessäni liikenteeseen. Kotona, tai mökillä ei niin väliä, mutta kevyen makea ja kukkainen tuoksu tuo ihanan kesäfiiliksen kun on lähdössä ulos. Tää tuoksu on mulla käytössä kyllä ympäri vuoden, milloinpa sitä ei haluais tuoksua kesälle ja kukkasille!
_______Onko teillä muodostunut jo tän kesän suosikki kauneustuotteita? Tai pysyykö tietyt vakkarit mukana läpi vuoden?

Ihanaa kesäkuun viimeisiä päiviä! Toivotaan, että heinäkuussa saadaan nauttia enemmän niistä kunnon kesälämpötiloista.


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate