LIFE UPDATE

torstaina, toukokuuta 24, 2018


Oon aina ottanut blogin kirjoittamisen rentona harrastuksena ja kirjoitan tänne, kun siltä tuntuu. Viime aikoina on tapahtunut paljon, meidän muutto, mun opintojen viimeistely ja siinä samalla häiden valmistelut. Kaikki ylimääräinen aika ja energia on mennyt näihin asioihin. 

Edellisestä postauksesta on kulunut aikaa päivää vaille kuukausi, joka tuntuu menneen todella nopeasti. Kirjoitin edellistä postausta vanhasta kodista, joka tuntuu nyt jo niin kaukaiselta. Aika pian sitä sopeutuu uuteen ympäristöön ja tästä uudesta kodista on tullut tosi tärkeä ja kotoisa paikka meille. Muutto ajoittui vapun tienoille, jolloin oli hyvin aikaa purkaa laatikoita ja koti saatiin parissa päivässä näyttämään "meiltä". Tykkään myös tosi, tosi paljon meidän uusista kotikulmista, meri on ihan vieressä, ratikka kulkee talon nurkalta ja täällä on vaan tosi kotoisa tunnelma. Toki ikkunasta näkyvä rakennustyömaa muistuttaa siitä, että tää alue on vielä kasvamassa, mutta se tuntuu silti luonnolliselta osalta tätä vaihetta. Pystyn helposti palauttamaan mieleen myös ne hetket, kun meidänkin koti oli vielä pelkkää betonia, ja yritettiin kovasti kuvitella, miltä täällä tulis näyttämään. 


Nyt täällä näyttää kodilta, vaikka muutama laatikollinen vaatteita odottaa vielä purkamistaan, ja parveke kalusteitaan, plus muutama muu juttu, niin silti tää on just meidän näköinen koti ja täynnä hyvää oloa. Herään joka aamu siihen, että en malttais lähteä töihin, vaan mielummin jäisin kotiin, laittasin musiikin soimaan, ja fiilistelisin vaan tätä oloa täällä. Onneksi huomenna onkin edessä viikonloppu, ja just tollasia hetkiä. ❤


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate