VIIMEISIÄ VIEDÄÄN

keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2018


Kirjoittelen täältä muuttolaatikoiden keskeltä, viimeistä postausta tästä kodista. Viime viikonloppuna pakattiin meidän kaksion tavarat laatikoihin ja jätettiin esille vain ne vaatteet, keittiövälineet ja käyttötavarat, mitä nyt ennen muuttoa vielä tarvii. Perjantaina klo 11 saadaan uuden kodin avaimet käteen ja muuttoauto pakkailee samaan aikaan tavaroita täältä Torkkelinmäeltä. 

Tästä laatikoiden keskellä elämisestä oon oppinut sen, kuinka rakastan tavaroiden vähyyttä. Oon just se tyyppi, joka ei kestä epämääräisiä tavarapinoja, lattialla lojuvia sukkia tai purkkipinoja vessan lavuaarin päällä. Uuteen kotiin aion hankkia uusia säilytyslokerikoita ja laatikoita kaappeihin lisää, jotta tavarat olis mahdollisimman loogisessa järjestyksessä ja tilan käyttö maksimoitu.Mielessä kummittelee jo vähän säilytystilan puute, tässä vanhassa asunnossa kun oli keskimääräistä enemmän säilytystilaa. Mutta uskon, että hyvin järjestelemällä saadaan meidän tavarat mahdutettua sinne uuteen kotiinkin. En malta odottaa, että pääsen järjestelemään tavarat paikoilleen, uusi sohvakin toimitetaan perjantaina, vanha lahjoitettiin alakerran mummulle, joka otti onnessaan vastaan sohvan, johon hänen koirallakin on kuulemma nyt tilaa tulla. Eihän tällaisen kommentin jälkeen voi olla kuin iloinen, että käytetty, hyväkuntoinen tavara pääsee jatkamaan käyttöä jossain toisaalla. 

Olo on nyt aika onnellinen, kun tän pitkällisen odotuksen jälkeen päästään vihdoin muuttamaan. Samoihin aikoihin palautan myös lopputyöni, joten jatkossa tulee varmasti jäämään blogillekin enemmän taas aikaa. Kaikkea tätä ja kesän tuloa odotan nyt jo niin paljon.

Instagramiin @ninassusanne päivittelen varmasti nopeammalla tahdilla kuulumisia muuton ohessa.  Palataan uudesta kodista, ihanaa viikon jatkoa! 💛


Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate