MEIDÄN HÄÄPRINTIT

sunnuntaina, helmikuuta 03, 2019





Meidän syyskuisista häistä ei oo julkaistu täällä blogin puolella vielä yhtään kuvaa. Joten nyt ajattelin aloittaa niistä jutuista, mitkä oli tärkeässä osassa visuaalista ilmettä, eli kaikki paperituotteet, hääkutsuista paikkakortteihin.


Hääkutsut on se ensimmäinen, konkreettinen juttu. Me lähetettiin eka save the date -kutsut, jotka laitettiin menemään noin puoli vuotta ennen häitä. Itse kutsut lähti matkaan pari kuukautta ennen häitä, joissa oli kaikki tarkempi tieto vieraille.











Hääkutsujen tyyliä miettiessä mielessä oli kaunis, klassinen ja kevyt kaunokirjain, sekä pelkistetty, tyylikäs yleisilme. Instagramia selatessa sai nopeasti kuvan siitä, kenen graafikon tyyli olisi meidän mieleen. Päätös oli aika helppo, ottaen huomioon, että meillä oli tässäkin suhteessa selkeä visio siitä, millaista haluttiin.














Päädyttiin tilaamaan paperituotteet meidän häihin MAKEADESIGN:ilta.  Hänen kanssaan yhteydenpito oli alusta alkaen erittäin helppoa, ja miellyttävää, mikä vaikutti myös päätökseemme. Häiden alla kun on tunnetusti muutama asia hoidettavana ja muistettavana, niin tuo helpotusta, kun asiat sujuu molemmista suunnista niin hyvin. Ja lopputulos oli juuri sellainen, mitä haluttiin.

MAKEADESIGN tarjoaa graafista suunnittelua, kuten käyntikortteja, kutsuja tai isompiakin visuaalisia kokonaisuuksia niin yksityishenkilöille, kuin isommillekin firmoille. Nettisivuilta MAKEADESIGN löytyy kattavasti tietoa palveluista ja kuvia valmiista tuotteista.

Osan postauksen kuvista on ottanut häävalokuvaajamme Annika Liinanki.





Nina





Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate