Tästä on tullut oikeastaan aika hauska tapa, että alan jo pitkin viikkoa miettiin, mitä tekisin viikonloppuna aamupalaksi. Juju on siinä, että yritän aina vaihtaa jonkun osuuden ja löytää uusia makuja. Ja mitä enemmän pöydästä löytyy maisteltavaa, niin sen parempi!
Avocadoleipien lisäksi teki mieli jotain raikasta, joten appelsiini jääkaappikylmänä sopi hyvin. Kahvi on ihan pysyvä osa, sitä nyt ei voi jättä pois mistään aamupalasta. Ja kun jotain makeaa teki myös mieli, niin haettiin tuoreita croissanteja, jotka syötiin nutellan kans. Ah, joko ois taas viikonloppu?
AVOCADO-LEIVÄT
avocadoa
tomaattia
fetajuustoa
chiliä
pippuria
limeä
suolaa
sokeria
______
Pilko ja muussaa avocado astiassa, lisää siihen limen mehua,
suolaa, sokeria, pieneksi silputtua chiliä ja pippuria.
Levitä avocadotahna alimmaiseksi paahdetun rapealle leivälle,
asettele päälle pieneksi pilkottua tomaattia ja murustettua fetaa.
Lopuksi purista päälle hieman limeä tai oliiviöljyä ja mausta vielä.
Ens viikonloppuna meillä on vähän isommalla tyttöporukalla tiedossa brunssia, jonne oon luvannut leipoa vohveleita. Oon onneks ehtinyt reissun jälkeenkin urheileen suht säännöllisesti, joten tällaset herkuttelut sallittakoon. Viikonloppua ja notkuvaa brunssipöytää odotellessa!
Nina
Ai että! Todellakin on tullut Instassa noita kuolattua. :)
VastaaPoistaNiinpä, sieltä ne pahimmat koukutukset aina saa, kun eksyy selailemaan mitä herkullisimpia ruokakuvia. 😃
PoistaOi kun näyttää hyvältä. :) Maistuis mullekin nyt!
VastaaPoistaKiitos Jenna! 😊
Poista