Bloggers' Inspiration Day 2016

sunnuntaina, marraskuuta 06, 2016











Indiedays & Blogirinki Media järjestivät eilen Konepajan Brunossa joka syksyisen Bloggers' Inspiration Day:n, jossa oli esillä erilaisia yrityksiä tuotteineen. Paikan päällä oli myös puhumassa alan ammattilaisia bloggaamiseen liittyvästä brändäyksestä ja mm. sisältömarkkinoinnista.

Itseäni kiinnosti puheenvuorojen lisäksi tietenkin eniten kauneus & muoti sekä ruokaan liittyvät esittelypisteet. Max Factorin sekä Instrumentariumin tuotteista tuun kertomaan myöhemmin lisää. Erityisen paljon tykkäsin paikasta, jossa tapahtuma järjestettiin, valoilla ja erilaisilla tuote-esittelypisteillä oli saatu ihana ja lämmin tunnelma marraskuiseen Bloggers' Inspiration päivään.

Ruoka oli myös mainitsemisen arvoisen hyvää, josta mentiinkin nauttimaan miltei ekana sisään tullessamme ihanan aurinkoisen Vilman kans. Tarjolla oli mm. kookosmaitoon tehtyä puuroa ja minitortilloja. Jälkkäriä unohtamatta, joka oli mielettömän herkullinen suklaakakku. Noita annoksia ois kaivannu tänäänkin herätessä eilisillan bileiden jälkeen.

Päivä jatkui illalla Inspiration Blog Awardseilla, jossa juhlistettiin tänä syksynä uudistunutta vaikuttajayhteisöä. Lokakuussa 2016 avautui uudet pääsivut Lifie.fi, Foodlover.fi sekä Indiedays.comi, jotka kokoavat alleen 500 inspiroivaa vaikuttajaa. Paikalla olikin runsaasti porukkaa, aina yhtä ihana on fiilistellä ihmisten tyylitajua ja pulppuavaa juhlatunnelmaa. Livemusa ja taas herkullinen ruoka juomatarjoiluineen kruunas koko päivän. Hatun nosto Indiedaysille ja Blogirinki Medialle taas mielettömistä juhlista uudistuksineen.


-Nina

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja varmasti aivan huikea tapahtuma! Millasella kalustolla nää kuvat oot räpsiny? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katariina! :) Mulla on käytössä Canon EOS 70D järkkäri.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate