LÄHTÖLASKENTA LOMAAN

torstaina, kesäkuuta 07, 2018Tän kevään lämpötilojen myötä on omakin kesäfiilis tullut ihan kunnolla jo päälle, vaikka just ja just ollaan päästy kesäkuun puolelle. Koko toukokuu meni ihmetellessä ja ihastellessa, kuinka lämmintä voi olla. Eikä ne lämmöt loppunu yhteen tai kahteen päivään, vaan niihin ehti ihan tottua.

Tällä viikolla vedin eka kertaa kuukauteen farkut jalkaan, ja takin päälle. Sitä ennen päivät on tullu vietettyä enemmänkin shortseissa ja hameissa. Ja sukat oon unohtanut jo toukuun alussa kaapin perälle, kesä on ehdottomasti paras sandaaleissa, paljain jaloin kulkien. Arki-iltoinakin on voinut nauttia ulkona lämmöstä, oonkin jo löytänyt meidän kodin läheltä jo hyvät spotit siihen. Tollaset rentoutushetket meren äärellä on ihanaa vaihtelua talvella sisällä vietettyihin arki-iltoihin.
Mun kesäloma alkaa reilu kahden viikon päästä, ja odotan kyllä sitä jo niin paljon. Illat on nyt niin ihanan valoisia, etten malta mennä kovin ajoissa nukkumaan, joten aamulla tunti tai pari lisäunta ei tekis pahaa. Lomalla aion levätä, nauttia päivä kerrallaan ja ulkoilla paljon. Mitään lomareissuja ei olla vielä varattu, mutta ehkä sellainenkin olis mahdollisesti johonkin päin Eurooppaa tiedossa. Rakastuin Roomaan viime kesänä, joten en pistäis pahakseni, vaikka löytäisin itseni heinäkuussa Rooman katukahviloista istuskelemasta.

Mitä suunnitelmia teillä on tulevalle kesälle tai lomalle?

Nina

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.

INSTAGRAM - @ninassusanne

Translate